ביום שישי הקרוב בראשון לציון: אסיף בטטות והפנינג משפחתי בטבע – ללא עלות



מחפשים בילוי קצת אחר עם הילדים? עיריית ראשון לציון מזמינה את המשפחות לחוות יום של חקלאות, טבע וכיף בחוות בן שלום. בתוכנית: אסיף בטטות היישר מהאדמה, סדנאות יצירה, פעילויות לילדים ומופע מרכזי. הכניסה חופשית, אך נדרשת הרשמה מראש

צילום: עיריית ראשון לציון

ביום שישי הקרוב, 13 בנובמבר, תתקיים בראשון לציון חגיגה חקלאית לכל המשפחה, שתאפשר לילדים ולהורים להחליף לכמה שעות את המסכים ואת הנוף העירוני בעבודת אדמה, טבע ופעילות משותפת באוויר הפתוח.

האירוע ייערך בין השעות 12:00 ל־15:00 בחוות בן שלום (טלי תות), ברחוב מנחם גינדי בעיר, במסגרת המסורת העירונית של פעילויות חקלאיות למשפחות.

במרכז ההפנינג יעמוד אסיף בטטות, שבמהלכו יוכלו הילדים להתנסות בהוצאת הבטטות מהאדמה, להכיר מקרוב את עולם החקלאות ולגלות כיצד מגיע המזון מהשדה אל הצלחת.

לצד האסיף יתקיימו מגוון פעילויות לכל הגילים, בהן סדנאות יצירה, הפעלות חווייתיות, מופע מרכזי והפתעות נוספות. האירוע נועד לעודד בילוי משפחתי משותף ולחזק את הקשר של הילדים לטבע, לסביבה ולעבודת האדמה.

צילום: עיריית ראשון לציון

ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, אמר לקראת האירוע: "אין כמו לצאת מהשגרה, להתחבר לאדמה וליהנות מזמן איכות משפחתי בטבע. אנחנו ממשיכים במסורת העירונית האהובה שמאפשרת למשפחות בראשון לציון ליהנות מחוויה חקלאית מיוחדת, ממש כאן אצלנו בעיר".

קינסטליך הוסיף: "אסיף הבטטות הוא הזדמנות נהדרת עבור הילדים להכיר את האדמה, ללמוד מאיפה מגיע המזון שלנו ובעיקר ליהנות יחד עם ההורים מחוויה קצת אחרת. אני מזמין את התושבות והתושבים להגיע וליהנות מבילוי משפחתי מהנה וללא עלות".

כל הפרטים לקראת האירוע

  • מתי? יום שישי, 13.11.2026, בשעות 12:00–15:00.
  • איפה? חוות בן שלום (טלי תות), רחוב מנחם גינדי, ראשון לציון.
  • כמה עולה? ההשתתפות ללא עלות.
  • מה להביא? כובע, מים, נעליים סגורות ותיק רב־פעמי לאיסוף הבטטות.

ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש דרך מועדון התושבים וההטבות +RIZONE.

להרשמה לאירוע

צילום: עיריית ראשון לציון

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה