תושב ראשון לציון נעצר בחשד שדקר עובד במסעדה בתל אביב ונמלט



ויכוח בין שני עובדים בעסק לממכר מזון ברחוב דיזנגוף הסלים, על פי החשד, לדקירה. תושב ראשון לציון בשנות ה־30 לחייו נמלט מהמקום, אותר בתוך זמן קצר ונעצר. הפצוע פונה לאיכילוב במצב קל

צילום רגעי המעצר - דוברות המשטרה

תושב ראשון לציון בשנות ה־30 לחייו נעצר הלילה בחשד שדקר עובד אחר במהלך ויכוח בעסק לממכר מזון ברחוב דיזנגוף בתל אביב. הפצוע פונה לבית החולים איכילוב במצב קל.

על פי המשטרה, במהלך הלילה התקבל דיווח על אירוע דקירה ברחוב דיזנגוף. מחקירה ראשונית עלה כי בין שני עובדים במקום התפתח ויכוח מילולי, שבשלב מסוים הסלים לאלימות.

במשטרה חושדים כי במהלך העימות ניגש תושב ראשון לציון לעובד השני, דקר אותו בידו ונמלט מהמקום.

כוחות משטרה שהוזעקו לזירה החלו באיסוף ממצאים ובגביית עדויות, ובהמשך גבו גם את עדותו של הפצוע בבית החולים איכילוב, לשם פונה כשמצבו מוגדר קל.

בתוך זמן קצר הצליחו שוטרי תחנת לב תל אביב לאתר את החשוד ולעצור אותו. הוא הועבר לחקירה בתחנת המשטרה, והיום צפויה המשטרה להביאו לבית המשפט בבקשה להאריך את מעצרו.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה