הצדעה לגיבורים - המפכ"ל ובכירי המשטרה עמדו דקה דומיה בזירות הלחימה בדרום לזכר הנופלים
תגים:
משטרת ישראל
,
השבעה באוקטובר
גבורת השוטרים ב-7 באוקטובר: מפכ״ל המשטרה וסגל הפיקוד הבכיר של המשטרה, הצדיעו ועמדו דקת דומיה בכל זירות הלחימה בהן נפלו שוטרים ולוחמים בקרבות הבלימה
הבוקר, בשעה 06:29 בדיוק, השעה שבה החלה מתקפת הטרור הרצחנית לפני שלוש שנים, מפכ״ל המשטרה רנ״צ דני לוי, ספ״כ המשטרה ועשרות שוטרים הצדיעו לציון גבורתם של שוטרי ולוחמי המשטרה, שלחמו בקרבות הבלימה ב-7 באוקטובר ולזכרם של החללים שנפלו על הגנת המדינה, ועמדו דקת דומיה.
ההצדעה המתוזמנת התקיימה באתר תחנת המשטרה הישנה בשדרות ובכלל זירות הלחימה בהן נפלו שוטרי משטרת ישראל באותו היום, בהגנה על אזרחי מדינת ישראל.
במסגרת הביקור המיוחד של ספ״כ המשטרה בדרום, הונחו זרים בכלל הזירות על ידי הקצינים הבכירים ומפקדי תחקירי זירות הלחימה לצד שוטרים וברגעים אלה מתקיים כעת טקס באתר תחנת המשטרה הישנה בשדרות. בעוד זמן קצר תצא שיירת כבוד מיוחדת לרעים.
"משטרת ישראל מרכינה ראש לזכר חלליה וממשיכה לשאת את זכרם ומורשתם, מחבקת ומלווה את המשפחות השכולות ואת השוטרים שנפצעו בקרבות, בהגנה על מדינת ישראל ואזרחיה", נמסר מהמשטרה.
.
