גאווה לראשון לציון: קבוצת הנוער בכדוריד הפועל "רועי" ראשל"צ זכתה בגביע המדינה



הישג מרשים לספורט העירוני בראשון לציון: קבוצת הנוער בכדוריד של הפועל "רועי" ראשון לציון זכתה אמש בגביע המדינה לאחר ניצחון דרמטי ומותח על מכבי תל אביב בגמר, שהוכרע על חודו של שער.

הדר ואן קולא

ראש העיר ראשון לציון, רז קינסטליך, בירך את השחקנים על ההישג ואמר כי מדובר ברגע של גאווה גדולה לעיר ולמערכת הספורט המקומית. לדבריו, מחלקת הנוער של המועדון ממשיכה להצדיק את מעמדה כאחת ממחלקות הנוער המעוטרות והמובילות בישראל לאורך השנים.

קינסטליך ציין כי ההצלחה היא תוצאה של עבודה מקצועית והשקעה ארוכת טווח בפיתוח ספורטאים צעירים, החל מגילאי ז' ועד י"ב, כאשר רבים מהם ממשיכים בהמשך לקבוצת הבוגרים ומייצגים את העיר ברמות הגבוהות ביותר.

ראש העיר הודה לצוות המקצועי, בראשות המאמן אסף סיטון ועוזר המאמן תומר בן אדרת, על הליווי המקצועי והמסור, וכן להורי השחקנים על התמיכה, ההשקעה והליווי לאורך הדרך.

"אנחנו מאמינים בטיפוח מצוינות ספורטיבית מגיל צעיר ובבניית רוח הישגית שמובילה להצלחה לא רק במגרש, אלא גם בכל תחומי החיים. אני גאה מאוד בשחקנים ובכל מי שלקח חלק בהישג הנפלא הזה", סיכם קינסטליך.

הזכייה בגביע המדינה מצטרפת לשורת הישגים מרשימים של ענפי הספורט בעיר ומחזקת את מעמדה של ראשון לציון כאחת מבירות הספורט המובילות בישראל


 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה